VELIKA TUGA

Hrvatska pjevačica se rasplakala u videima koje je objavila dok je pričala o sebi: ‘Ja cijeli život nisam dobro...‘

Priznala je da i ona ima svoje borbe zbog kojih je često tužna...

Zsa Zsa

 Instagram/Zsa Zsa/

Jelena Žnidarić, poznatija pod umjetničkim imenom Zsa Zsa, na Instagramu je objavila nekoliko videa u kojima se raspričala o sebi i svom stanju u posljednje vrijeme.

Pjevačica se osvrnula na negativne komentare koje je dobivala u posljednje vrijeme, a također je podijelila video u kojem se rasplakala dok je govorila o sebi. Priznala je da i ona ima svoje borbe zbog kojih je često tužna.

‘‘Za sve one koji misle da ja nisam dobro jer dijelim svakakve stvari... Ja zapravo cijeli život nisam dobro, ja sam jako tužna osoba, ali tko sam ja bez svoje tuge. Bez tuge nisam sretna jer bez tuge nema ni sreće. Tuga također ima svoju veliku vrijednost pogotovo u kreativnom nekom smislu, ja bez toga zapravo ne mogu‘‘, ispričala je u objavljenom videu.

image

Zsa Zsa

Instagram/Zsa Zsa/

"‘‘Mrzim to što sam cmizdravica pa ne znam ništa normalno ispričati. Uglavnom sve je okej, čula sam svakakve priče, ljudi misle da sam prošvikala ili da mi se ne znam što događa, ali zapravo je sve okej. Svi imamo svoje uspone i padove, svi imamo svoje utege, ali od tih utega ćete dobiti samo jake mišiće, znajte da niste sami. Sve je to život", zaključila je.

Podsjetimo, Zsa Zsa nedavno se našla u središtu pozornosti jer je odustala od svog nastupa na ovogodišnjoj Dori, a umjesto nje je ‘uskočila‘ rezervna pjesma, odnosno Baby Lasagna i ‘Rim Tim Tagi Dim‘ koji je na kraju odnio pobjedu i predstavljat će nas na Eurosongu u Švedskoj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 09:52