ROMANTIČNA VEČERA

Bivši tvrdi da mu je uzela najbolje godine života, a TV voditeljica (62) uživa na spoju s najtraženijim frajerom s Tindera (32)

Vanessa se pojavila u haljini leopard uzorka, dok je Stefan odabrao kožnu jaknu i traperice

Vanessa Feltz i Ben Ofoedu

 Christine Ongsiek/Avalon/Profimedia/Christine Ongsiek/avalon/profimedia

TV voditeljica i novinarka Vanessa Jane Feltz (62), koja se pojavljivala u raznim TV emisijama, kao što su ‘Vanessa‘, ‘Celebrity Big Brother‘, ‘This Morning‘ i ‘Strictly Come Dancing‘, viđena je na romantičnoj večeri u londonskom Swanky restoranu s najtraženijim muškarcem na Tinderu, 32-godišnjim modelom i savjetnikom za ljubavne odnose Stefanom-Pierreom Tomlinom.

Njih su dvoje uživali u privatnosti tijekom romantičnog druženja, a nekoliko sati kasnije oprostili su se zagrljajem. Vanessa se pojavila u haljini leopard uzorka, dok je Stefan odabrao kožnu jaknu i traperice.

Prošlog su se mjeseca njih dvoje zajedno pojavili na crvenom tepihu na premijeri ‘Vindication Swima‘ pa su počela šuškanja da tu ima nešto više od samog prijateljstva. Podsjetimo, Stefan je postao popularan 2017. kada je objavljeno da je on najpopularniji muškarac na Tinderu. Tu je titulu zaradio nakon što su objavljene statistike te aplikacije za spojeve, a prema njima, čak 14.600 ljudi na Tinderu ‘svajpalo je udesno‘ kad im je iskočio njegov profil unutar dvije godine.

No, iako su mnogi iskazali interes za njegov lik, a onda vjerojatno i djelo, Stefan se ranije požalio kako ne može pronaći pravu ljubav, na onaj staromodan način, te da bi mu to bilo draže od ‘svajpanja‘ po Tinderu.

No, ne treba se zavaravati, nije Stefan samo sjedio kod kuće i čekao da mu ljubav padne s neba. Imao je i živahnu povijest ‘zabavljanja‘ s raznim ženama, pa se tako 2020. razišao sa zvijezdom ‘X Factora‘ Natashom Boon. Burno je bilo i 2021. s bivšom djevojkom Aisleyne Horgan-Wallace.

Što se tiče Vanesse, ona je bila u vezi s pjevačem Benom Ofoedom, koji planira oženiti svoju novu djevojku Precious Muir nakon tri mjeseca veze. Glazbenikova veza s 33-godišnjom reality zvijezdom potvrđena je u prosincu prošle godine, a nedavno ju je na jednom događaju predstavljao kao ‘svoju buduću suprugu‘.

"Ben je vrlo otvoren oko toga da planira oženiti Precious - i to vrlo brzo. Jasno daje do znanja da je jako zadovoljan tom vezom. To neke možda iznenađuje s obzirom na to da su vrlo kratko u vezi, ali oboje djeluju jako sretno", rekao je izvor za The Mirror.

Njegovi planovi o vjenčanju stižu samo godinu dana nakon što je prekinuo s Vanessom, nakon što je otkrila da ju je varao. 51-godišnji Ben priznao je da je spavao s jednom ženom i razmjenjivao nedolične poruke s drugom ženom. Njih su dvoje prvi put prohodali 2005., zaručili su se godinu dana kasnije, no prošle su se godine razišli nakon 16 zajedničkih godina.

Nakon prekida, Ben je optužio Vanessu da mu je ‘ukrala njegove najbolje godine života‘ te da ga je ‘iskoristila kao igračku‘. Otkako je Vanessa izašla u javnost s detaljima njihova razlaza, Ben je rekao da je ostao ‘skupljati komadiće sebe‘, a njegova ga je bivša, prema njegovim riječima, ‘u javnosti predstavljala kao negativca‘. On smatra da je ona njega također maltretirala u tom odnosu.

A onda se u njegovu životu pojavila Precious, zbog koje se osjeća kao da mu je ponovno 34 godine, koliko je imao kad je upoznao bivšu Vanessu za koju je izjavio da se nikada nije željela udati za njega.

image

Precious Muir

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

"Nisam bio baš jako pametan u prošloj vezi. Nisam obraćao pažnju na neke stvari kod te osobe, a ljubav me bila zaslijepila. Mislio sam da ljubav pobjeđuje sve, ali očito ne pobjeđuje. Dao sam nekome četvrtinu svog života i na kraju nisam dobio ništa od toga... To je apsolutno srceparajuće... Upoznao sam Vanessu kad sam imao 34 godine, proživio sam 17 godina s njom i sve je bilo onako kako je ona željela. Sada sam s Precious. Ponovno se osjećam kao da imam 34 godine i kao da sam vratio svoj život. Imam iste težnje koje sam imao i s 34... Veselim se svijetloj budućnosti, da proslavimo još mnogo Valentinova, našem zajedničkom životu i djeci... I te stvari su za mene nevjerojatno uzbudljive. Precious je učinila da se osjećam kao da sam dobio svoj život natrag", rekao je Ben.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. ožujak 2024 22:36