PJEVAČ UZNEMIREN

Obožavateljica Harryja Stylesa osuđena: U manje od mjesec dana poslala mu je 8000 čestitki

Myra Carvalho je došla u Ujedinjeno Kraljevstvo i slanjem brojnih čestitki uznemirila glazbenika

Harry Styles

 Wj_images/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Wj_images/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Myra Carvalho (35) doputovala je iz rodnog Brazila u Ujedinjeno Kaljevstvo, pa počela s uznemiravanjem bivšeg pjevača One Directiona. Njezino uhođenje uključivalo je slanje rukom pisanih pisama i "čestitki za vjenčanje" na adresu Harryja Stylesa u sjevernom Londonu, a u manje od mjesec dana stiglo ih je 8000. Carvalho je odsjela u hostelu u Earls Courtu u zapadnom Londonu nakon što je došla u Ujedinjeno Kraljevstvo s turističkom vizom.

Alejandra Toscon rekla je da se optužba za uhođenje odnosi na "pisanje čestitki online" i "slanje rukom pisanih pisama".

Online čestitke su potom "poslane podnositelju tužbe putem treće strane", rekala je Toscon sudu. Tužiteljstvo nadalje tvrdi kako je Carvalhino uhođenje imalo "znatan utjecaj na uobičajene svakodnevne aktivnosti podnositelja pritužbe".

"Znali ste ili ste trebali znati da će vaše ponašanje izazvati uzbunu ili uznemirenost", dodaje se u tužbi i poručuje Carvalho.

image

Harry Styles

Robyn Beck/Afp/Profimedia/Robyn Beck/afp/profimedia

Upućeni su rekli da se Harry tek nedavno vratio s odmora na Karibima kada su poruke počele pristizati.

"Harry je bio stvarno potresen. Početak mjeseca proveo je u Angvili na odmoru", rekao je izvor ranije za The Sun.

"Imao je divan odmor. Ovo se dogodilo nedugo nakon što se vratio u London. Harry samo želi nastaviti normalno živjeti, ali naravno da je ovo zabrinjavajuće za njega, njegovu obitelj i njegov tim."

Carvalho, koja ima partnera kod kuće u Brazilu, napustila je zemlju bez znanja svojih roditelja koji su navodno plakali na sudu.

Odvjetnica Clementine Simon koja zastupa Carvalho rekla je da liječnik njezine klijentice u Brazilu vjeruje da ona pati od manične epizode. Carvalho je u zatvoru na 14 tjedana nakon što je u utorak priznala krivnju po optužbi za uhođenje koje je izazvalo ozbiljnu uznemirenost. Također je dobila desetogodišnju zabranu prilaska i ne može prisustvovati nijednom događaju na kojem Harry nastupa. Mora platiti štetu od 134 funte i zabranjen joj je ulazak u sjeverozapadni London.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 15:21