U PRIVATNOJ USTANOVI

Pomlađivanje i rinoplastika? Jennifer Aniston i Sandra Bullock viđene ispred ordinacije plastične kirurgije

Aniston i Bullock, u društvu Amande Anka, napuštale su ordinaciju doktora Neila A. Gordona

Jennifer Aniston i Sandra Bullock 

 Charley Gallay/Getty Images/Profimedia/Charley Gallay/getty Images/profimedia

Holivudske glumice Jennifer Aniston i Sandra Bullock u srijedu su uočene kako izlaze iz poznate ordinacije plastične kirurgije u Connecticutu sa suprugom Jasona Batemana, Amandom Ankom. Fotografije možete pogledati ovdje.

Sve tri dame bile su zajedno dok su odlazile iz The Retreat At Split Rock koji se nalazi u Greenwichu. Ordinacija je specijalizirana za podizanje gornjeg i donjeg dijela lica koje košta oko 50.000 do 100.000 dolara po tretmanu, kao i za podizanje obrva i očiju koje se kreće oko 30.000 dolara.

"To je privatna potpuno akreditirana kirurška ustanova", navodi se na web stranici.

Poznate dame viđene su kako izlaze konkretno iz ureda dr. Neila A. Gordona, voditelja plastične i rekonstruktivne kirurgije lica. Specijalnost mu je "pomlađivanje lica i rinoplastika", stoji na njegovoj stranici. Nudi osim toga i injekcije Botoxa i Kybelle. Botox za cijelo lice košta 3000 dolara, a Kybella je 6000 dolara.

Prema fotografijama, Aniston (55) pokušala je pokriti lice dok je izlazila iz ureda s velikim, crnim šeširom koji je uparila s crnim pletenim džemperom, crnim šalom, tamnim trapericama i smeđim remenom sa zlatnim detaljima. Upotpunila je izgled crnim čizmama, crnom torbicom prebačenom preko ramena i parom otmjenih zlatnih naušnica.

image

Jennifer Aniston

Phillip Faraone/Getty Images/Profimedia/Phillip Faraone/getty Images/profimedia

Što se tiče 59-godišnje Bullock, ona je hodala iza Anistonove u ležernoj bijeloj majici, crnim hlačama i crnoj jakni. Uz to, glumica je obula bijele tenisice. Anka (55) nosila je crveni džemper, traperice i crne čizme.

Godine 2015. Aniston je otkrila da je u prošlosti probala injekcije, ali nije njihov veliki obožavatelj.

image

Jennifer Aniston

Xavier Collin/image Press Agency/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Xavier Collin/image Press Agency/backgrid/backgrid Usa/profimedia

"Ljudi misle da primam puno Botox injekcija, ali ja to ne činim”, rekla je za InStyle. "Ne kažem da nisam probala, ali vidim da je to sklizak teren. Sve te kozmetičke stvari izgledaju smiješno na meni."

Bullock suočila s glasinama o plastičnim operacijama nakon što je njezino lice izgledalo podbuhlo na dodjeli Oscara 2018.

"Bila sam bolesna i imala sam alergije, ali sam mislila, ‘Samo ću otići‘", rekla je zvijezda za InStyle.

image

Sandra Bullock

Image Press Agency/Alamy/Alamy/Profimedia/Image Press Agency/alamy/alamy/profimedia

"Onda su sljedeći dan govorili: ‘Oh, ona ima filere za obraze i implantate.’ Kad sam vidjela fotografije i koliko sam natečena, shvatila sam. Ali ja sam rekla: ‘Pa, ako sam dobila injekcije, dobila sam ih samo na vrhu‘, što nije bilo baš dobro", našalila se.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 11:01