KEVIN C. COX Getty Images Via Afp
NBA LIGA

VIDEO: Zvijezda Hawksa sjajnu partiju Celticsa okrunila košem za pobjedu sa zvukom sirene, slavili i Bucksi

Atlanta Hawksi su drugi puta u kratkom periodu svladali prvu momčad istoka Boston Celticse
Piše: Niko MatičevićObjavljeno: 29. ožujak 2024. 07:29

Atlanta Hawksi su drugi puta u kratkom periodu svladali prvu momčad istoka Boston Celticse. Sinoć su nakon produžetka bili bolji sa 123:122. Junak Hawksa bio je Dejounte Murray koji je imao 44 poena, sedam skokova i asistencija, a uz to je zabio i koš za pobjedu.

VIDEO KOŠA ZA POBJEDU POGLEDAJTE OVDJE

Kroz cijelu utakmicu se niti jedna momčad nije uspjela odvojiti na osjetniju prednost te se igralo u egalu. Tu su se na kraju bolje snašli Hawksi koji su došli do važne pobjede.

Uz Murrayja, briljantan je bio i Bogdan Bogdanović s 24 poena, sedam skokova i pet asistencija te tricom za produžetak. Na to je De’Andre Hunter dodao 21 poen, 13 skokova i jednu asistenciju. Kod poraženih se istaknuo Jayson Tatum s 33 poena, 13 skokova i šest asistencija, dok su do 20 išli Derrick White s 22 i Kristaps Porzingis s 20 poena.

U drugoj utakmici večeri New Orleans Pelicansi su sa 107:100 svladali Milwaukee Buckse. Do važne pobjede su ih vodili Zion Williamson s 28 poena, pet skokova i dvije asistencije te CJ McCollum s 25 poena, sedam skokova i asistencija.

Giannis Antetokounmpo je odigrao novu monstruoznu partiju s 35 poena, 14 skokova i četiri asistencije. U redovima Bucksa raspoloženi su bili i Damian Lillard te Malik Beasley koji su obojica zabili po 20 poena. No, ostali igrači nisu dali dovoljan doprinos te su Bucksi na kraju potpisali poraz.

Linker
25. travanj 2024 19:25