SKUP KONZERVATIVACA

Bartulica u Mađarskoj pozirao s Orbanom i drugim desničarskim liderima: ‘Croatia first!‘

Osim s Orbanom, Bartulica se slikao i s Mateuszom Morawieckim, bivšim poljskim premijerom i Janezom Janšom, bivšim slovenskim premijerom

Viktor Orban i Stephen Nikola Bartulica

 Domovinski pokret/Facebook

Stephen Nikola Bartulica iz Domovinskog pokreta sudjelovao je na konzervativnom skupu koji je organizirao Centar za temeljna prava CPAC Mađarska u Budimpešti.

Glavna zvijezda skupa bio je mađarski premijer Viktor Orban, a na Facebook stranici DP-a objavljena je fotografija Bartulice i Orbana. Osim s Orbanom, Bartulica se slikao i s Mateuszom Morawieckim, bivšim poljskim premijerom i Janezom Janšom, bivšim slovenskim premijerom.

- Nije dovoljna samo politička pobjeda nad radikalnom i globalističkom ljevicom, potrebna nam je i pobjeda nad kulturom! Za tu pobjedu bit će nam potrebno još više hrabrosti. Budućnost ovisi o kulturi, a to je ljevica odavno shvatila. Konzervativne snage diljem Europe rastu! Ne smijemo se predati u borbi protiv rodne ideologije, redefiniranja ljudske naravi i uništavanja obitelji! Bila mi je čast danas govoriti na CPAC konferenciji u Budimpešti. Uvijek i svugdje; Croatia first – Hrvatska na prvome mjestu!, poručio je Bartulica iz Budimpešte.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 09:34