OSEBUJAN INTERIJER

Zavirite u dom Gigi Hadid. Njezini kuhinjski ormarići razlikuju se od svega što ste dosad vidjeli

Gigi Hadid

 ANGELA WEISS/AFP

Gigi Hadid vrlo je aktivna na društvenim mrežama, gdje s vremena na vrijeme objavljuje i fotografije iz svojeg njujorškog stana kojeg mediji nerijetko opisuju psihodeličnim. U njemu prevladava eklektičan stil s mnoštvo neobičnih detalja i uzoraka, što u potpunosti odgovara Giginoj osobnosti.

Planetarno popularna manekenka prvi je stan u New Yorku, u četvrti NoHo, kupila za 3,97 milijuna dolara još 2015. godine, no mediji su pisali kako je 2018. u istoj zgradi kupila još jednu stambenu jedinicu te ih je navodno planirala spojiti. Prvi stan ima dvije sobe i dvije i pol kupaonice, dok se drugi, vrijedan 5,82 milijuna dolara, sastoji od tri spavaće sobe, 3,5 kupaonice te uključuje terasu s kaminom, roštiljem i vinskim hladnjakom. Čini se da je to interijer koju prikazuje na svom Instagramu, budući da njezin prvi stan nije dvoetažan.

U svakom slučaju, pohvalila se kako je stan uređivala godinu dana, a u jednoj se objavi zahvalila svim kreativcima i osobama kojima je bila okružena što su, napisala je, prigrlili njezine ideje i nisu je prozvali ludom.

Gigi se definitivno odlučila za hrabre boje i uzorke: otvoreni dnevni boravak i blagovaonica imaju kutnu garnituru s narančastim i prugastim jastucima, kupaonica je u stilu hotelskog spa-centra, dok je kuhinja u stilu seoske kuće odaje naznake tradicije. Najzanimljiviji detalj mnogima je kuhinjski ormarić doslovno napravljen od tjestenine. Naime, u staklenom dijelu kuhinjskih ormarića nalazi se šarena tjestenina koja stvara efekt obojenog stakla.

Iako se dizajneri ograđuju, tvrdeći kako ne vide takav namještaj u trendu tijekom 2024. godine, ističu kako se rizik u ovom slučaju isplati jer je Gigin odabir vrlo hrabar i originalan. Te ormariće zapravo je kreirala jedna od najvećih svjetskih umjetnica tjestenine, Linda Miller Nicholson, poznata i kao Salty Seattle. Ona ručno izrađuje šarene, obično jestive, umjetnine napravljene isključivo od tijesta za tjesteninu. Katy Perry, Matthew McConaughey, Snooki i Harry Connick Jr., samo su neki od njezinih klijenata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. svibanj 2024 08:38