RIM TIM SLATKA PODRŠKA

‘Rim Tim Tagi Dim‘ inspirirao i poznatog chefa: ‘Napravio sam novi desert i ako Lasagna pobijedi, ostaje zauvijek u ponudi!‘

Medak poziva sve da dođu probati slatku varijantu pjesme ‘Rim Tim‘

Baby Lasagna u spotu za Rim Tim Tagi Dim

 Screenshot YouTube

Marina Medaka, chefa RougeMarina, pjesma ‘Rim Tim Tagi Dim‘ Baby Lasagne toliko je oduševila da je napravio novi desert, koji svojim okusima neodoljivo podsjeća na pjesmu. Na prvi pogled vrlo nespojiva i neobična kombinacija jagoda, čipsa od kakaa, paprenjaka, slane karamele, slatkog vrhnja i svijeta soli uz „šmek“ mliječne čokolade sljubila se u neodoljiv okus, koji već dobiva prve pohvale.

image

Rim Tim desert Marina Medaka

Bojan Haron Markičević/

„Inspiracija kod kreiranja ovog deserta, definitivno je kontrast, koji se provlači kroz cijelu pjesmu, a isto tako “prožima” okuse mog novog deserta Rim Tim. Jagode označavaju selo, a mliječna čokolada označava grad. Simbol Lasagnine kravice je tučeno vrhnje, a tu su i neki neobični, eklektični okusi, koji se obično ne nalaze u slatkim desertima, paprenjak i sol. Kontast u pjesmi, koji je jako snažan, želio sam pretočiti u isto takve, kontrastne okuse. Na primjer, ti paprenjaci pa sol na karameli, koja označava hrvatsko more i okusi gorkog čipsa od kakaa sa slatkim tučenim vrhnjem, kad to pojedete, kao aftertaste ćete osjetiti mliječnu čokoladu s nježnom slatkoćom jagoda - genijalni okusi za genijalnu pjesmu“, objasnio je chef Marin Medak.

Medak poziva sve da dođu probati slatku varijantu pjesme, a također obećaje da će, ako Marko pobijedi, zauvijek zadržati desert u ponudi. Rim Tim se može kušati u RougeMarin Citiju u Petrinjskoj 2 i u RougeMarin bistrou u Folnegovićevoj 10 u Zagrebu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 16:33