AFERA ‘DŽEM‘

Fanovi Meghan Markle ogorčeni postupkom palače: ‘Vrlo neukusno i nepotrebno, nizak udarac...‘

Meghan Markle ranije ovog mjeseca najavila je svoj proizvod, džem od jagode, a potom je kraljevska palača reklamirala svoj brend

Princ Harry i Meghan Markle

 Mega/The Mega Agency/Profimedia/

U srijedu je službeni Instagram profil Buckingham Palace Shopa podijelio video koji promovira kraljevski džem od jagoda, a osvanuo je samo nekoliko dana nakon što je vojvotkinja od Sussexa predstavila vlastitu liniju džema od jagoda.

U videu, koji je popraćen zvukovima Mozarta, prikazana je ženska ruka koja maže džem na pogačicu, kolač, kroasan i tost.

"Naš džem od jagoda napravljen je od najfinijeg bobičastog voća i ukusno je poslužen na različite načine", stoji u opisu. Zamolili su pratitelje da podijele kako oni jedu njihov džem.

Ipak, neki obožavatelji primijetili su kako ovo dolazi vrlo brzo nakon što je Meghan Markle objavila prvi proizvod svoje tvrtke American Riviera Orchard - teglicu džema od jagode.

"Jesam li samo ja taj koji vidi suptilno zasjenjivanje?", pitao se jedan obožavatelj.

"Umirem od smijeha kad vidim u kojem je vremenskom razdoblju ovo objavljeno", pisao je drugi.

"Vrlo neukusno, nizak udarac, to je potpuno nezrelo i nepotrebno. Mislila sam da Buckinghamska palača treba odisati stilom i gracioznošću. Izgleda da ne treba", dodala je jedna obožavateljica.

"Buckinghamska palača nad Montecitom svaki dan", primijetio je jedan korisnik društvenih mreža, referirajući se na kalifornijsko područje u kojem sad žive Markle i princ Harry (39) sa svojom djecom, princem Archiejem i princezom Lilibet.

image

Princ Harry i Meghan Markle

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Podsjetimo, Markle (42) je u ožujku najavila svoj novi lifestyle brend American Riviera Orchard.

Izvor iz industrije rekao je za Page Six kako je Markle radila na tome "više od godinu dana i da su to sve stvari koje su joj prirasle srcu, odnosno sve stvari oko kojih je strastvena."

image

Meghan Markle poslala je svoj džem Delfini Blaquier

Sceenshot/instagram/delfinablaquier/

American Riviera Orchard prodavat će širok raspon stvari za kuću, uključujući jestive slastice kao što su želei, džemovi i namazi, kao i potrepštine za kuhinju i kuharice. Osim toga, imat će šminku, proizvode za kosu, mirise i proizvode za njegu kože. Ranije ovog mjeseca American Riviera Orchard debitirao je sa svojim prvim proizvodom: staklenkama svježeg džema.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:56