DARREN STAPLES Afp
NAPADAČ JASAN

Ikona Man. Uniteda svom silom udarila po Haalandu, a sada mu je stigao odgovor: ‘Baš me briga za tog čovjeka‘

Ikona Uniteda izazvala je dosta kontroverzi nakon što je Haalanda napao bez rukavica
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 05. svibanj 2024. 12:33

Erling Haaland odgovorio je Royu Keaneu kako najbolje zna - novim golovima. Legenda Manchester Uniteda, a danas sukomentator na Sky Sportu, izazvala je prilično burne reakcije kada je prije mjesec dana nazvala napadača Cityja drugoligaškim igračem. Norvežanin je na prozivke uzvratio sa četiri pogotka u 5:1 pobjedi protiv Wolvesa. Sada je na 36 pogodaka u 41 utakmici koliko je odigrao ove sezone u svim natjecanjima..

Keane je izazvao dosta kontroverzi nakon što je Haalanda, nakon utakmice Cityja i Arsenala koja je završila 0:0, napao bez rukavica.

- Izgledao je kao drugoligaški igrač. Njegova opća igra mora se poboljšati. On je briljantan napadač, ali mora poboljšati svoju igru u polju - kazao je Keane za najboljeg strijelca lige iako se kasnije pokušao izvući tvrdnjom kako je "možda bio malo preoštar".

Na Keanov komentar Haaland je kratko odgovorio.

"Baš me briga za tog čovjeka.", napisao je napadač Cityja i oduševio navijače.

Naime, Keane je 2001. u manchesterskom derbiju uništio karijeru Haalandova oca Alfieja krvničkim startom. Kasnije je u svojoj knjizi otkrio da je to bio čin odmazde jer ga je nekoliko godina ranije Alfie optužio da je simulirao ozljedu dok je bio u agoniji nakon ozljede križnog ligamenta.

Linker
05. svibanj 2024 12:33