BILA JE I U HRVATSKOJ

Senzacija u Argentini, ugledna pravnica postala je nova misica. Ima 60 godina

Novoproglašena miss Buenos Airesa 60-godišnja je pravnica i novinarka. U svibnju je čeka novo natjecanje u kojem se nada da će jednako zablistati.

Alejandra Rodriguez

 Marcos Gomez/Afp/Profimedia/Marcos Gomez/afp/profimedia

Ljepota nema rok trajanja - moto je 60-godišnje novoproglašene miss Buenos Airesa. Alejandra Marisa Rodriguez je novinarka, pravnica, a sada je ponijela i titulu najljepše žene glavnog grada Argentine. U svibnju ju čeka natjecanje za Miss Universe Argentine.

Za ovu prestižnu titulu dosad su se mogle natjecati samo ljepotice u starosti od 18 do 29 godina, no to je ograničenje ukinuto u lipnju prošle godine, pa je i Alejandra dobila priliku natjecati se. Iako su joj konkurencija bile puno mlađe djevojke, uspjela se izboriti. Jedna od tajni je i samopouzdanje.

- Vjerujem da su ljudi primijetili moje samopouzdanje, strast i želju da predstavljam žene svoje generacije.

Za svoj izgled kaže, zaslužna je ona sama, jer svoje tijelo održava redovnom fizičkom aktivnošću te zdravom prehranom. O privatnom životu nije govorila puno, ali zna se da je razvedena i stanuje sama te se šali kako ju je upravo nedostatak muškarca doveo do pobjede.

Alejandra je stekla mnogo obožavatelja, a svi se nadaju da će zablistati i na nadolazećem natjecanju, pa i odnijeti pobjedu kao Miss Argentine.

Počašćena missica za kraj je poslala važnu poruku ženama:

- Želim pokazati svim ženama da ljepota nema veze s godinama i da smo sposobne savladati sve prepreke, da biste bile lijepe potrebno je samo da vjerujete u sebe i budete svoje-

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 12:07